Wednesday, June 8, 2011

Bintang AF Dah Ada Juara AF9 Pilihan Mereka Sendiri

Teks oleh Razif Rosdi

KUALA LUMPUR, 8 JUN 2011: Menerusi program di sebalik tabir Akademi Fantasia 9 (AF9) iaitu Apa Kata M (AKM) terbitan murai.com.my, setiap bekas pelajar AF9 termasuk finalis AF9 iaitu Hazama, Fina, Lena dan Azri telah pun memilih juara AF9 pilihan mereka sendiri.

Namun, siapa pula pilihan senior bintang AF mereka? Untuk mendapatkan kepastian berkenaan, murai.com.my sempat menjengah rahsia hati bintang AF mengenai pilihan juara AF9 mereka ini.

Jom ikuti pilihan mereka dan ketahui mengapa mereka memilih pelajar berkenaan.

Naz Adilla AF7

Hazama...Dia dah tahap profesional berbanding pelajar yang lain. Suara Hazama pun best...

Aishah AF7

Saya rasa, Finalah...Sebabnya dia yang paling menonjol dan hebat. Tetapi tak mustahil Hazama boleh menang. Sebabnya pula adalah dia punya karaktor yang hebat.

Haziq AF4

Saya pilih Hazama. Sebabnya, Hazama memilik pakej lengkap sebagai penyanyi dan penghibur. Di samping itu, Hazama juga dikurniakan personaliti yang sangat menarik.

Qhaud AF7

Sudah semestinya Hazama. Dia layak menjadi juara dan sepatutnya dah lama dia dapat gelaran itu. Bakat suara yang dia ada sangat bagus dan Hazama mempunyai daya tarikan yang tulen. Dia adalah anak seni yang dapat menghiburkan dan tahu hala tuju dia.

Yazer AF3

Of course Hazama. Sememangnya, pengalaman yang dia lalui selama beberapa tahun ini sebagai anak seni melayakkan dia untuk meraih gelaran juara AF9. Saya lihat dia bagus dan konsisten dengan matlamat dia. Lagi satu, dia amat fokus dan amat tahu apa yang dia mahu sebagai seorang penyanyi. Dia memang layak.

Isma AF7

Saya pilih Azri kerana dia berbakat dan ada aura tersendiri.

Reza AF3

Hazama. Sebab dia dah bertahun-tahun berGempak Astro dengan saya. Saya juga tahu keupayaan dia sebagai penghibur.

Shawal AF5

Semua finalis AF9 memang cukup hebat. Susah untuk memilih siapakah juaranya. Saya rasa Hazama boleh jadi juara sebab dia dah ada pengalaman sebelum ini. Dia juga tahu apa yang dia patut lakukan. Kawtim.

Zizi

Hazama kerana kami semua keluarga Gempak Astro sokong Hazama.

No comments:

Post a Comment